A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 2.

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 2.

Batár Zsolt Botond
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Teleki Sámuel Kultúrális Egyesület
Kiadás éve
2022
Terjedelme
180 oldal
Dimenzió
170 mm x 240 mm x 15 mm
Vonalkód
9786158136068

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 2.


A hasonló című első kötet kiegészítése; érdekességek, különlegességek; tartósítási szokások; 260 magyar és nemzetközi recept
Borító ár:
3 500 Ft
Korábbi ár:
2 450 Ft
Online ár:
2 555 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +250 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása