Borbás Marcsi érzelmekkel átszőtt könyvsorozatának negyedik kötete ezúttal az év legszebb időszakán kalauzolja át az olvasót. A magyar gasztronómia nagy utazója a disznóvágáskor készülő ételeket, a tradicionális böjti recepteket, a karácsonyi és szilveszteri hagyományos fogásokat és a legfinomabb ünnepi süteményeket válogatta össze. Olyan ízeket, emlékeket és érzéseket idéz meg, melyek mindannyiunkban ott vannak, és elég egy apró kis szikra, hogy felidézzük őket.
Gasztronómiai identitásunk fontos mozaikdarabkái ezek az ételek, őrizzük meg őket a jövendő generációk számára is.
Borító ár:
11 700 Ft
Korábbi ár:
10 530 Ft
Online ár:
10 530 Ft
- 10%
+1% TündérPont
A termék megvásárlása után +1050 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.