Az eredeti alacsony FODMAP-étrend az emésztőrendszeri megbetegedésektől szenvedők számára kialakított, tudományos alapokon nyugvó program és átfogó receptkönyv is egyben. Segítségével immáron az az irritábilis bél szindrómában, a glutén-, fruktóz-, laktóz- és búzaintoleranciában és más hasonló tünetekkel járó betegségekben szenvedők is nyugodtan élvezhetik a finomabbnál finomabb fogásokat!
A szerzők, dr. Sue Shepherd és dr. Peter Gibson dolgzoták ki kutatócsoportjukkal az ausztráliai Monash Egyetemen a FODMAP-ok koncepcióját, ők a téma legelismertebb szakértői a világon. Ebben a könyvben részletesen bemutatják az érintett betegségeket, amelyek különböző mértékben ugyan, de minden ötödik embert érintenek világszerte.
A könyv segítségével megtanulhatod
• felismerni a tüneteket, hogy megfelelő orvosi segítséget szerezhess;
• beazonosítani és elkerülni azokat az alapanyagokat és ételeket, amelyek nagy valószínűséggel felelősek a tüneteidért;
• összeállítani a bevásárlólistát és a menüsort az egész családnak;
• és nyugodt szívvel élvezni az utazásaidat, valamint az otthonodon kívüli étkezéseidet.
80 ízletes és könnyen elkészíthető receptjével Az eredeti alacsony FODMAP-étrend átfogó útmutatóként szolgál a tüneteid kezeléséhez, a közérzeted javításához és az étkezések kínálta örömök újbóli élvezetéhez egyaránt.
Borító ár:
5 999 Ft
Korábbi ár:
4 199 Ft
Online ár:
4 379 Ft
- 27%
+1% TündérPont
A termék megvásárlása után +430 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.