Növényi étrend 2 - Az utolsó morzsáig - Több, mint 140 növényi alapú, pénztárcabarát, maradékmentes recept a bolygóért
Carleigh Bodrug
Dimenzió
190 mm x 230 mm x 20 mm
Ez a termék az árkötöttségi törvény (1997. évi CXL.törvény, VIII/A) hatálya alá tartozik, ami azt jelenti, hogy a megjelenéstől számított 1 éven belül 10 %-nál nagyobb kedvezményt a fogyasztói árból nem kaphat rá a vásárló (beleértve az ingyenes szállítási díjat és a tündérpontot is). A kedvezmények együttesen nem haladhatják meg a fogyasztói ár 10 %-át.
Növényi étrend 2 - Az utolsó morzsáig - Több, mint 140 növényi alapú, pénztárcabarát, maradékmentes recept a bolygóért
Spórolj, csökkentsd az élelmiszer-pazarlást, és étkezz egészségesebben, mint valaha!
Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel mutatja meg, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető élelmiszerekből. A könyvben fellelhető tippek és receptek segítségével nem csupán a környezetünk (és a pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is a tudatosabb táplálkozás felé indulhatunk el.
Pesztó készül reteklevélből, nyári tekercs a brokkoli szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer a paradicsom szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából … Itt semmi sem vész kárba!
Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és egészséges receptjeit!
• Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha kialakítására.
• A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen zöldséget, gabonát vagy babfélét felhasználhatsz.
• Nézd meg, mi lapul épp a hűtődben, majd csapd fel a „Ha ez van otthon, mit készíts belőle?” táblázatot, ahol remek fogásokat készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint a száraz kenyér vagy a kissé fonnyadt zöldségek.
• Reggeli-, ebéd- és vacsorareceptek, illetve fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket használunk fel, amiket egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt gluténmentes, olajmentes és diómentes alternatívák feltüntetésével.)
• És az egyik legizgalmasabb rész: Befőttek, porok, pácok – ahol tényleg mindent felhasználhatsz, az utolsó morzsáig!
„A maradékok hasznosítása nem a tökéletességről szól – épp ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a legfontosabb, hogy érjük be azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni, kövessük el a magunk hibáit, a végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló étellel.”
– Carleigh Bodrug