Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok

Cosima Bellersen Quirini
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Sziget Kiadó
Kiadás éve
2024
Terjedelme
144 oldal
Dimenzió
160 mm x 230 mm x 10 mm
Vonalkód
9786155723667

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok


A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Borító ár:
3 500 Ft
Korábbi ár:
2 450 Ft
Online ár:
2 450 Ft
- 30%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +240 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása