Csokoládé

Csokoládé

Ferrandi
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Alexandra Kiadó
Kiadás éve
2021
Terjedelme
304 oldal
Dimenzió
208 mm x 280 mm x 29 mm
Vonalkód
9789635821709

Csokoládé


A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét. A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
Borító ár:
16 999 Ft
Korábbi ár:
11 899 Ft
Online ár:
12 409 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +1240 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása