BBQ a javából - Bevezetés a szmókerhasználat rejtelmeibe, lépésről lépésre
Dimenzió
190 mm x 235 mm x 11 mm
BBQ a javából - Bevezetés a szmókerhasználat rejtelmeibe, lépésről lépésre
ELŐKÉSZÍT, FÜSTÖL, BEFAL
Útmutató a hús füstöléséhez - lépésről lépésre
Ínycsiklandó barbecue ételt nem csak egyetlen bevált módon lehet készíteni, és épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ a javából az ünnepelt pitmasterek bennfentes tanácsaival, a lépésről lépésre megírt útmutatókkal és a BBQ mesterfogásainak bemutatásával bevezeti az olvasót a húsok füstön sütésének rejtelmeibe. A 95 recept mellett, amelyek révén megsüthetjük a saját marhaszegyünket, oldalasunkat, tépett malachúsunkat és más, hihetetlenül ízletes barbecue finomságokat, ez a megbízható útmutató tartalmaz még:
Praktikus szmóker illusztrációkat és tucatnyi felbecsülhetetlen értékű tippet marha-, sertés-, csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstön sütéséhez
Kezdő, középhaladó és haladó címkék a receptekhez, hogy az egyszerűbbel kezdhessük és onnan haladhassunk a nagyobb kihívások felé
Eredeti ötletek lenyűgöző barbecue-köretekhez, többek között nyári babsaláta, dijoni burgonyasaláta és káposzta déli módra, hogy teljes legyen az étkezés
Minden szószt, szárazpácot, sós páclevet és marinádot, amire a recepteken kívül szükség lehet
A Texasra, Észak- és Déli-Karolinára, Memphisre és Kansas Cityre jellemző helyi barbecue-stílusok közelebbi bemutatását
A BBQ a javából mind az új szmókerüket frissen felavatóknak, mind a tapasztaltabb füstölőknek megadja a szükséges recepteket és tippeket ahhoz, hogy mindenki a mi ínycsiklandó barbecue ételeinkre vágyjon.
Receptekkel
Sörösdobozos csirke
Hikorival füstölt sertés hasalja
"Egész napos" füstölt marhaszegy
Homárfarok tengerparti módra
Tépett sertéshús tacóban, salsa verdével