Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

Bernhard Gahm
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Mezőgazda Kiadó
Kiadás éve
2020
Terjedelme
94 oldal
Dimenzió
160 mm x 215 mm x 13 mm
Vonalkód
9789632867601

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)


A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).
Borító ár:
3 900 Ft
Korábbi ár:
3 315 Ft
Online ár:
3 315 Ft
- 15%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthetA termék megvásárlása után +330 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása