Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Vanessa Kimbell
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Csipet Kiadó
Kiadás éve
2018
Terjedelme
208 oldal
Dimenzió
216 mm x 255 mm x 20 mm
Vonalkód
9786155767012

Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret


Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Borító ár:
6 300 Ft
Korábbi ár:
4 599 Ft
Online ár:
4 410 Ft
- 30%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthetA termék megvásárlása után +440 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása